jazmin

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor megszületik a családalapítás gondolata, a kisbaba utáni leküzdhetetlen vágy. És ezzel együtt rögtön a szorongás is, hogy alkalmas vagyok-e rá, mi lesz ha nem sikerül, meddig kell várnunk, mit kell tegyek, hogy egészséges legyen, egyáltalán hová és mikor forduljak. Ki az az ember akiben megbízhatok, akire rábízhatom magamat és leendő gyermekemet?

 

Számtalan megválaszolásra váró kérdés, melyek a terhesség, a szülés és a gyermekágy alatt csak szaporodnak. Szinte lehetetlen mindegyikre egyszerre válaszolni. Erre való a terhesgondozás, mely úgy és akkor működik igazán jól, ha kialakul a feltétlen bizalom, ha eltűnnek a tabuk, ha teljesen természetessé válik a nőgyógyásszal való rendszeres találkozás.

 

A szülés egy csodálatos dolog a nő életében, melyhez hasonló érzést mi férfiak talán soha nem élünk át. De ez a csoda csak egy pillanat a nő életéből, mely után ugyanúgy teljes értékű   nőnek, anyának és szerető feleségnek kell maradni. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha a szülés után is megmarad az igény az egészséges életmódra, a rendszeres ellenőrzésekre és az évenkénti teljeskörű nőgyógyászati kivizsgálásokra.